Flanders Juwelen

+32 (0) 3/337 75 34

ONTWERPEN

Bij Menua Jewelry worden alle trouwringen en verlovingsringen ontworpen door gespecialiseerde ontwerpers en designers. Daarbij is de inbreng van de klant niet zelden verrassend origineel en bruikbaar.

PRINTEN EN GIETEN

Bij Menua Jewelry kunnen klanten hun eigen unieke trouwringen en verlovingsringen laten ontwerpen en printen en vervolgens gieten in gouden ring, witgoud ring of ander edelmetaal.

AFWERKEN VAN GOUD

Afwerken van de trouwringen of verlovingsringen of ander edelmetalen worden achteraf afgewerkt. Dit gebeurt door de ring te vijlen en alle ruwe kantjes weg te halen zodat deze verder afgewerkt kan worden.

HET TOEVOEGEN VAN DIAMANTEN

De ring is bijna klaar. Als laatste onderdeel worden er briljant geslepen diamanten in de ring gezet. Bij deze ring zitten de stenen met een klemzetting tussen de basis van de ring en het geelgouden motief.

POLIJSTERS

Het gehele ring strak afwerken. Alle krassen moeten uit het werkstuk gehaald worden. Anders kan het glanzende eindresultaat nooit helemaal strak zijn. daarom is het belangrijk dat alles goed nagekeken wordt.

EXPERTISE

Tijdens de expertise worden de trouwringen of verlovingsringen gecontroleerd voor eventuele misvormingen zoals zetting van de steen, krassen… Er mogen absoluut geen fouten gemaakt worden!

VERPAKKING

Voor Menua Jewelry is het zeer belangrijk dat alle sieraden mooi zijn verpakt. Daarom gebruikt Menua Jewelry alleen kwalitatieve stoffen en doosjes om u verlovingsringen en of trouwringen te verpakken.

VERZENDING

Bij Menua Jewelry verloopt de verzendingsprocedure zeer vlotjes. Onze gespecialiseerde partners zorgen ervoor dat de sieraden op tijd zijn geleverd in stijl op u gewenste tijdstip en plaats.